RÓLUNK

Nálunk megtudhatod, hogy mi zajlik a szépségipar zárt ajtaja mögött, mivel célunk az , hogy globálisan véget vessünk a kozmetikai célú állatkísérleteknek.

Zero Waste tippeink segítségével könnyen elsajátíthatod azt a tudást, hogy hogyan termelj kevesebb szemetet, ezzel befolyásolva környezeted fenntarthatóságát.

Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen módon készült el az a szépészeti termék, amelyet minden nap használnak. Rengetegen nem tudják, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az állatkísérlet-mentes termékeket a többitől, vagy esetleg nem tudják, hogy milyen módon és hol tudják beszerezni ezeket a Cruelty-Free termékeket.

Nálunk minden információt megtalálsz, amely segítségével könnyek ki tudsz majd igazodni az erőszakmentes életmód minden témakörében.

Elképesztő, hogy egy kis odafigyeléssel és megfelelő tájékozottsággal mekkora lépést érhetünk el, ha tudatosan vásárolunk.

Az emberek sokkal jobban mernek egy olyan dolog felé nyitni, ami nem tartogat nagy változást az életükben és nem jár nagy áldozattal. Pont ilyen változásnak örvend a cruelty-free sminkekre, tusfürdőkre és egyéb szépészeti termékekre való átállás - kis változás, nagy segítség.

Oldalunkon blogbejegyzéseken keresztül beleássuk magunkat a cruelty-free szemléletmód más témáiba is, mint például az öltözködés - bőr és szőrmentes termékek -, növényi alapú étrend, felelős állattartás és nem utolsó sorban környezetvédelem.

 

Örülök, hogy itt vagy és érdeklődsz arról, hogy milyen módon tudsz változtatni fogyasztói szokásaidon annak érdekében, hogy megszűnjön az állatokon végzett tesztelés a szépségiparban és egy élhetőbb bolygón éljünk a jövőben.

FILOZÓFIÁNK

cruelty-free filozófiánk

Mindenki más léptékben szeret változtatni életmódján, ezért fontosnak tartjuk azt, hogy a saját utadon haladva találd meg azt a tevékenységet, amellyel segítesz az állatokon és környezeted fenntarthatóságában.

Nálunk nem találkozol lehangoló videókkal és képekkel, amelyek megviselnének. Ezek csak elzárkózottságot váltanának ki és nem szeretnénk, ha rossz érzésekkel kattintanál el oldalunkról.

Ez az oldal mindenkinek szól!

Lehetsz a növényi étrend híve, állatvédő, környezetvédő, vagy  ha esetleg csak tájékozódni szeretnél arról, hogy milyen megtévesztő üzenetekkel találkozhatsz a szépségiparban, itt választ kapsz rá.

MISSZIÓNK

 

Minden vágyunk az, hogy globálisan véget vessünk a kozmetikai célú állatkísérleteknek, emellett megmutassuk neked, hogy hogyan lehet könnyen bevezetni a harmadik generációs hulladékgazdálkodási formát (zero waste), ami elsajátításával egy fenntarthatóbb jövő elé nézünk.

cruelty-free missziónk