BLOG

 Útmutatóinkban minden információt megtalálsz, amely segítségével te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy globálisan megszűnjön az állatokon való tesztelés a kozmetikai iparban.

A Cruelty-Free cikkek alatt olyan bejegyzéseket olvashatsz, amelyek hasznos tippeket adnak arról, hogy hogyan csempészd be a zero-waste életformát a napi rutinodba, milyen módon termelj kevesebb hulladékot.

Cruelty-Free Útmutatók

Ennek az életformának az elsajátításával több millió állaton tudsz segíteni, akik akaratuk ellenére bezárva és megkínozva élik le rövid életüket, hiszen, mint fogyasztó, rajtad is áll, hogy globálisan be legyen tiltva az állatokon való tesztelés.

Ennek az életmódnak az a célja, hogy segítsünk azokon az állatokon, akik akaratuk ellenére belekényszerültek egy olyan őrlőmalomba, amit csak mi, tudatos fogyasztók tudunk megállítani.

A cruelty-free kifejezés magyarul az erőszakmentesen előállított kereskedelmi termékeket jelenti. Ez a kifejezés olyan márkákat támogat, amelyek az állatokon végzett tesztelést ellen irányulnak...

Az állatokon való tesztelésről állítottam össze nektek egy átfogó cikket, amely segítségével betekintést nyerhettek arról, hogy mi folyik a színfalak mögött és hogyan tudnátok segíteni abban, hogy véglegesen be legyen tiltva ez a kísérleti metódus az egész világon, ezzel milliónyi állat életét megmentve...

Ha úgy döntesz, hogy többet nem támogatsz vásárlásoddal olyan szépségtermékeket, amiket állatokon teszteltek, egy olyan szuper közösség tagjává válsz, akik által állatok százezrei  menekülnek meg az életfogytig tartó szenvedéstől...

Ha te is a tudatos vásárlók táborát gyarapítod, akik szívükön viselik az állatok jogait és globálisan véget szeretnél vetni a laboratóriumi állatokon végzett tesztelésnek, a legjobb helyen jársz. Itt megtalálhatod az összes információt, amely segítségével  biztos forrásból tudsz cruelty-free és vegán termékeket vásárolni...

Az egyik legelterjedtebb téveszme a vegán kozmetikumokról az, hogy sokan automatikusan cruelty-free és naturális/organikus szépségtermékeknek nyilvánítják ki őket, viszontez sok esetnem nincs így. Nem szabad tájékozódás nélkül a vegán, CF és naturális/oganikus termékeket egy csoportba sorolni.

Összegyűjtöttem neked, amit tudnod kell a natúr és organikus szépségtermékekről és megtudhatod, hogy milyen marketingjátszma folyik a színfalak mögött.

Ebben a cikkben pontosan láthatod, milyen kérdéseket teszünk fel a cruelty-free cégeknek, hogy megtudjuk, valóban állatkísérlet-mentesek.

Zero Waste Útmutatók

Ebben az útmutatóban megtalálhatod azokat a tippeket, amelyek segítségével a jövőben kevesebb műanyag szemetet termelhetsz, ezzel befolyásolva környezeted fenntarthatóságát.

Elhoztam neked a megoldást arra, hogy hogyan válthatsz könnyen low-, vagy zero waste arcápolás rutinra úgy, hogy közben bőröd is meghálálja a gondoskodást.

 

Itt megtudhatod, hogy mire figyelj a testápoló szerek vásárlásánál, illetve sok Zero Waste és Cruelty-Free ötlettel gazdagodhatsz.

Ebben a cikkben megmutatom, hogy milyen egyszerű elhagyni a felesleges műanyag termékeket a hajápolásnál. Amennyiben te is a tudatos vásárlók csoportjába tartozol, vagy szeretnél csatlakozni, itt megtalálod a megoldást cruelty-free (állatkísérlet-mentes) hajápoló termékek és zero waste tippek formájában.

Ebben a bejegyzésben olyan “zöld” és "zero waste" praktikákat mutatok be, amelyeket a szájápolás terén tudsz hasznosítani a kevesebb hulladék és műanyag termelése érdekében.

Cruelty-Free Kvízjátékok

Kitaláltod, hogy melyik márka Cruelty-Free és melyiket tesztelik állatokon?

Cruelty-Free Ünnepek

Ebben az évben is szuper karácsonyi meglepetéseket tartogat a tarsolyában a Cruelty-Free Elf! Mivel még mindig a koronavírus hullámai között evickélünk, az összes ajándékhoz online formában minden gond nélkül hozzá tudsz jutni, így időt is tudsz spódolni az ünnepi készülődések közepedte.

Fontosnak tartjuk azt, hogy a vírushelyzet miatt olyan termékeket ajánljunk, amiket könnyen beszerezhetsz úgy, hogy saját otthonodban, pár kattintás alatt hozzájuss a csodás állatkísérlet-mentes ajándékokhoz..

Ebben a cikkben segíteni szeretnék neked abban, hogy egy csodás és zökkenőmentes cruelty-free karácsonyod legyen, szuper jó ajándék tippekkel megkoronázva.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ GAZDIKNAK

Megpróbáltam összegyűjteni neked a legtöbb információt arról, hogy milyen módon tudod elérni azt, hogy ne legyen probléma házikedvenced biztonságával ebben a kilátástalan időszakban.