Karácsonyi Ajándék ötletek 2021

Karácsonyi Ajándék ötletek 2021

Cruelty-Free és Zero waste tippek

Cruelty-Free és Zero Waste karácsonyi ötletek

Cruelty-free elf

Ebben az évben is szuper karácsonyi meglepetéseket tartogat a tarsolyában a Cruelty-Free Elf.

Mivel még mindig a koronavírus hullámai között evickélünk, az összes ajándékhoz online formában minden gond nélkül hozzá tudsz jutni, így időt is tudsz spódolni az ünnepi készülődések közepedte.

Karácsonyi ajándék tippek:

Lush - Testápolás, hajápolás, zero waste ajándékok

A Lush csodás termékeit minden évben ajánlom olvasóinknak, mivel mindig szuper karácsonyi ajándékokat állítanak össze számunkra.

Egy egész karácsonyi oldalt hoztak létre, amelyen válogathatsz a karácsonyi ajándékcsomagok, fürdőbombák és még sok más érdekes termék között.

Olivia Natural - testápolás

Az Olivia Natural 70 különböző natúrkozmetikai terméket tartogat számunkra. Karácsonyra remek ötlet egy olivia csomag választása, amelyben sok cruelty-free és pálmaolaj mentes termékeket találhatsz.

Ezek közül a csomagok közül válogathatsz:

Yamuna- testápolás

A Yamuna magyar márka egy dióvarázs választékkal készült, amit az újdonságaik között lehet megtalálni. Ezek a termékek tökéletes ajándékok lehetnek az érzékenyebb bőrtípusúak számára is.

"Környezetünk védelme, a természet szeretete és a szépségápolás természetes megközelítése a mai napig a legfontosabb szempontok számunkra. Termékeink fejlesztésénél a modern bőrbarát hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt."

Itt találhatod a termékeket:

Manna szappan - testápolás

A Manna szappan az egyik legsikeresebb Magyar márka, ha a natúrkozmetikumokról beszélünk. Már nagyon sok díjat és elismerést elértek, így már sokan ismerik a szuper mannákat. Ajándékozz te is, jól díszelegnek majd a mannácskák a karácsonyfa alatt.

Napvirág Manufaktúra - testápolás, hajápolás, takarítás

A napvirágszappan manufaktúra is készült karácsonyi csomagokkal felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Nagy örömmel ajánlom ezeket a termékekeket, mert alkotóik figyelnek arra, hogy a készítményeket lebomló, vagy újrahasznosítható csomagolásba tegyék, illetve csak a természetben eredeti formájában előforduló, 100%-ig természetes alapanyagokat használják.

cruelty-free karácsonyi ajándék

The Body Shop - testápolás

A The Body Shop megint kitett magáért! Csodás karácsonyi ajándéközönnel készültek, pompás ajándék ötletekkel.

 Karácsonyi válogatásaink, mint a vegán vagy a fenntartható ajándékok, segíthetnek benne, hogy épp olyan legyen a karácsony, ahogy azt elképzelted. Nézz szét, inspirálódj és merülj el az ünnep varázsában!

Itt nézheted meg a szeronális meglepetéseket és ajándékokat:

PomPom Natúrkozmetikum - Testápolás

Nézz körbe a PomPom Natúrkozmetika weboldalán, ahol sok-sok karácsonyi csomag körül válogathatsz, illetve van lehetőséged ajándékutalványok vásárlására is.

Amennyiben vegán ismerősödet vagy családtagodat szeretnéd megajándékozni, biztos vagyok benne, hogy találsz valami szuper ajándékot, amely 100% cruelty-free.

Ezek a kis batyuk nagyon jól mutatnak majd a fa alatt.

 

Sansin - Tisztítószerek, baba termékek, kozmetikumok

Ki szeretnék emelni még egy Magyar terméket, amely rendelkezik Vegan society és USDA logókkal. Ezekről a logókról itt olvashatsz bővebben.

Termékeik csomagolása hulladékból gyártott műanyagból készül, tehát teljesen újrahasznosított minen palack, amibe belekerülnek a 100%-ban vegán készítményeik.

Még nagyon sok cruelty-free márka büszkélkedhet karácsonyi ajándékcsomagokkal és limitált kiadásokkal. A fentiekben inkább magyar márkákat, illetve olyan termékeket szerettem volna bemutatni neked, amiket itthon könnyen be lehet szerezni, akár rövid időn belül.

Szívesen ajánlom az állatkísérlet-mentes márkalistánkat, ahol 600+ márka közül válogathatsz:

 

A tökéletes termékkombinációról, vagyis a Zero Waste, Cruelty-Free és Pálmaolaj-mentes termékekről írtam már útmutatókat, ahol minden bőr-és hajtípusra találsz ajándék megoldásokat, illetve remek DIY recepteket is összegyűjtöttem, amiket könnyen el tudsz készíteni karácsonyra szeretteidnek.

Ezeket az útmutatókat itt találhatod:

+1 Tipp

 

Válassz csomagot bevásárláshoz magadnak vagy szeretteidnek ajándékba! Támogasd a Greenpeace munkáját Magyarország és az egész bolygónk zöldebbé és élhetőbbé tételéért.

Miért érdemes támogatni ezt a szervezetet?

A világ nagy kihívások előtt áll, amelyeket csak együtt tudunk leküzdeni. Tengereink és folyóink szennyezettek, az erdőket kivágják, küszöbön az éghajlati katasztrófa. Egyenként önmagunkban kevesebbet tehetünk – de szerencsére nem vagyunk egyedül!